Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2019 01:49 - СССР капут! Паролата е "БУТАЙ"
Автор: russofil Категория: Политика   
Прочетен: 1042 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Неотдавна руското посолство реши да провокира България, като нарече престъпленията на руско-съветската армии "освобождение", на което българското правителство отвърна като правителство на суверенна държава като нарече историческите събития с истинските имена и Русия обвини България в "пренаписване на историята".

Изглежда олигархична Русия все още счита България за своя собственост (Руско-Дунавска област, както се опита да си я присвои на Сан Стефанското споразумение от 1878 г.) или васална комунистическа държавица, най-верния съветски сателит управляван от русофилската прислуга от БКП, които окупационните войски на СССР незаконно овластиха на 9/9/1944 г.

Историята сочи, че през 1944 г. НЕУТРАЛНА България беше нападната и брутално изнасилена от съветските окупатори, ограбена и обречена на произвола на комунистическите убийци. Този сценария се повтори във всички окупирани от СССР държави и въпреки бунтовете на окупираното население, Горянството в България след 1945 г., въстанието в Унгария през 1956 г., Пражка пролет в Чехословакия през 1968 г. и т.н. потушени чрез масови убийства и кървави репресии от страна на руските окупатори, въпреки опитите окупираните народи в Източна Европа не успяха да отхвърлят съветската диктатура.

Освобождението от игото на руските империалисти дойде едва след като СССР се самоунищожи поради нелепата си икономическа и социална политика, довела народите в Източна Европа до просешка тояга, но днешна Русия продължава да се тресе от имперски мераци на СССР и не може да се отърси от факта, че окупираното от СССР население ненавиждаше окупаторите и с радост се отърси от тях, като ще изминат десетилетия освободените народи да достигнат икономическото благоденствие на народите, които имаха късмета да не попаднат под игото на миризливия руски ботуш в края на 2СВ.

Руската домогвания спрямо България никога няма да престанат докато и останалата част от окупираните народи в имперска Русия, като волжките българи на пример, не извоюват свободата си, а до тогава руските олигарси ще изсмукват труда и суровините от тези народи, ще дрънкат оръжие и ще следват вековния завет на хищните си предшественици - ограбване на съседите (Чечня, Грузия, Украйна) и завладяване на Проливите, което включва завладяване на българското Черноморие, по подобен на Кримската агресия начин. Засега руснаците се ограничават с масова заселническа политика руснаци по нашето Черноморие, но кулминацията ще настъпи когато руските специални части дебаркират във Варна, и това ще стане веднага след като България прояви неблагоразумието да напусне НАТО. Стратегическата цел Проливите на руските империалисти се зароди през царизма, продължи с нови сили през болшевизма, които чрез терористичната организация Коминтерн поставиха задачата на балканските комунисти да разчленят българския народ на македони, траки, помаци и добруджанци, а в последствие да заграби Черноморието ни и особено в края на 2СВ.

След окупацията ни от СССР през 1944 г. кремълските империалисти използуваха окупирана България като дойна крава - периодично васалното ни правителство на БКП предаваше безвъзмездно българския златен резерв, под притекста, че в страната ни нямало подходящи банково ресори да го съхраняват при ядрен удар. С десетилетия народа ни беше принуден да работи в колхозните стопанства при символично заплащане, а селскостопанската ни продукция се предаваше на Москва на цени под себестойността, т.е. на загуба, същото важеше и за българските суровини, както и за промишлените ни изделия.

Окупационната армия на СССР забрани на България да поддръжа печеливши и високо технологични отрасли, като самолетостроенето и автомобилостроенето, съществуващите заводи бяха затворени като ни принудиха да купуваме руските боклуци, дори за тях население чакаше с десетилетия да му бъде разрешено да притежава автомобил. При нахлуването си съветската армия ограби българските банки и си присвои валутата, парите и скъпоценностите, ограбиха и спестяванията на целокупния българския народ. Печелившата промишленост и търговия на България бе нагло присвоена от съветските окупатори, ярък пример е износа на тютюн, който беше едно от важните пера за валута на държавата и поминък на стотици хиляди български семейства, руските мародери започнаха да продават присвоения на безценица тютюн от българските производители за своя сметка на международните пазари, а българския народ беше принуден няколко години да издържа над 500,000 руска войска на българска територия, като трябваше да плаща заплатите на руските офицери в щатски долари! Веднага след войната Сталин струпа стотици хилядна армия в България с цел да заграби Проливите от Турция и Гърция, като за целта използуваше васалното българско правителство да предяви исторически права към тези земи.

Този епизод е една от причините за започване на Студената война, а след смъртта на Сталин съветският главатар Хрушчов го обвини в неуспешно справяне със задачата по завладяване на Проливите. Всъщност точно заграбване на българското Черноморие и Проливите са причината да секне дружбата между Сталин и Хитлер (Червената армия и Вермахта), защото Хитлер отказа да подкрепи руския империализъм на Балканите, както и домогванията на СССР да си присвои Финландия. Тези епизоди от българската история все още стоят потулен от васалната българска историческа шляхта в БАН

България е суверенна държава, а българската история е написана чрез кръвта и страданията на българските предци през вековете, тези наши предшественици които жертваха живота си за да попречат на руската военщина да присвои българските земи под формата на Руско-Дунавска Област след 1878 г., тези които въпреки подлостта на Русия извършиха Съединението, тези които изпитаха на гърба си предателството на Русия през Първата Балканска война, която се отметна от подписания преди войната договор, подла Русия насъска Румъния да ни нападне в гръб през Втората Балканска Война, а руският цар лично пристигна в Констанца за да поздрави румънската армия за подвизите и по ограбване на Добруджа, включително Варна, нашите предци които разгромиха армията на Русия нахлула в Македония през Вървата Световна както и в Добрудже през същата война, нашите предци които руските мекерета от БКП хвърлиха в самоубийствени боевде срещу отстъпващата германска армия, където българите загубиха над 25,000 войници, зе което руски дипломат възторжено се хвали на свой колега, че е успял да унищожи десетки хиляди българи, нашите предци които изтърпяха десетилетия гаврите на комунистическата диктатура.

Българската история беше заливана от дебели слоеве фалшификати и лъжи от съветската/руска пропагандна машина, която стана крайно агресивна след овластяване на Путинската фашизирана олигархия в Русия и е време да я почистим. Само с декларации на правителството Русия никога няма да се отнася към България като суверенна държава, дела трябват и началото трябва да се постави чрез събаряне монументите на варварите от съветска Русия потъпкали НЕУТРАЛНА България.

Та нима руските болшевики не разрушиха символите на царизма след 1917 г.? Та нима комунистическите вождове не разрушиха символите на Сталинизма след смъртта на този диктатор? Та нима комунистиеските изроди не разрушаваха християнски църкви в Русия? Та нима перестройчиците от КПСС не разрушиха червените петолъчки, сърпове, чукове и други комунистически символи от периода на СССР?

Защо тогава България да не разруши символите на окупационната СССР издигани от русофилските мекерета на българска територия? Та нима българският Парламент не осъди диктатурата на Комунистическа Партия в България като престъпна политическа организация? Точно тази криминална организация издигна памитниците на окупаторите от СССР, които ги поставиха на власт през 1944 г.!

Днес Българските дела са в ръцете на българите, окупацията ни от СССР свърши, СССР вече не съществува, тя бе унищожена не от друг, а от жителите на самата Съветска Русия. Крайно време да последваме примера им и да заличим от лицето на България символите свързани с варварската ни окупация от империята на СССР. Правителството може да излиза с декларации, но никой не спира патриотичните българи да започнат събарянето паметниците свързани с окупацията ни от СССР из цялата страна.

БУТАЙ монументите на окупатора! На 9/9/2019 г. всички патриотични българи с длета, кирки и лопати да започнат демонтажа позорните паметници свързани с окупацията ни от Съветска Русия! Само с боя и спрей те няма да паднат. С кирки и лопати бутай монументите на окупационната армия на съветска Русия по всички кътчета на отдавна вече Суверенна България, а руските дипломати дръзнали да се изгаврят с българската памет и да нарекат окупацията ни от СССР "освобождение" немедленно да се изхвърлят от България!

За да почистим България за идните поколения българи от наслоените лъжи в нашата история и територия от окупационната армия на съветска Русия и техните русофилски мекерета, в деня на позорната за българския народ дата 9/9 паролата е БУТАЙ!


Тагове:   бутай ссср капут,


Гласувай:
7



1. apostapostoloff - НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСИЯ!
09.09.2019 06:15
Винаги и само с ЕС и НАТО!
цитирай
2. 1997 - Ориентация
09.09.2019 08:06
Паролата е "БУТАЙ"

Това само научиха от демокрацията. Пък после имало корупция! Лоши хора! Престъпници!
Хора, не се събирайте с нечестивци.
цитирай
3. germantiger - а не ве
09.09.2019 08:56
СЕРЕ МИ СЕ

ИМА ЛИ ГЛАДНИ КОМУНИСТИ?
цитирай
4. 1997 - Дивак и варварин
09.09.2019 16:42
germantiger написа:
СЕРЕ МИ СЕ

ИМА ЛИ ГЛАДНИ КОМУНИСТИ?

Но в коя страна фашистите не са диваци и варвари?
цитирай
5. germantiger - а не ве
09.09.2019 19:22
как в коя?

в русия - там управлява ПУТЛЕР
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 154268
Постинги: 199
Коментари: 390
Гласове: 275
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930