Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07 19:13 - Царството на мъдурковците: всяка жена да си знае гьола!
Автор: russofil Категория: Политика   
Прочетен: 69 Коментари: 0 Гласове:
0(разяснителен пост за целите на Истамбулската конференция от 2018 г. и лъжовните му интерпретации от българските медии/институции)

След матриархата (с изключение на амазонките) мъжкия пол се е смятал за водещ в обществения ред, като през вековете мъдурковците хитро са успявали да вмъкнат клаузи във вярвания, държавни кодекси и т.н. по начин такъв, че да принизят ролята на жената - още в древни времена чрез религиозни басни като тази за Адам и Ева мъдурковците са успели да наложат определяща роля на мъжкия пол, което поставя жените във васално положение. Примери за насаждане на това човешко неравенство има в изобилие сред повечето религиозни догми, които все още влияят на човешкия род, имало ги е и в религиите които итдавана вече са затрупани от праха на времето, съдба която очаква всяка една религиозна догма функционираща днес... Алилуя професор Гиндев!

Истамбулската конференция от 2018 г. идва в подкрепа на основен принцип на ООН основната цел е да се изгради механизъм който да предпази жените от насилие. Примерите за насилие върху жените са в изобилие, някои са под формата на традиции като обрязване на момичетата (Африка), убиване с камъни на жената обвинена в прелюбодеяни дори без нейна вина (Иран), групови и индивидуални изнасилвания в кастовите общества (Индия), безнаказани побоища и сексуални посегателства в комунистическите и посткомунистически държави (Русия, България, Китай, Северна Корея), и т.н.

С няколко думи Истамбулската конференция е опит да се промени отживелия стереотип за ръководната роля на мъжа в обществото в който живеем. Ако някой отдели време и се запознае насилие над женския пол се извършва ежедневно по целия свят под различна форма и поради различни причини. Това е причината поради която "Council of Europe" чиято основна цел е защита на човешките права и в който членуват 48 държави от които 28 са членове на ЕС, включително България, организира Истамбулската конференция с цел ЦИВИЛИЗОВАНО да се разнищят причините за насилието срещу жените (което е неоспорим факт) и се вземата мерки от страните членки за намаляване на това безобразие.

Истамбулската конференция не налага на страните да приемата "gender ideology" на подписалите, то прави опит да се разграничи от представата за пол ("sex"). Под пол ("sex") се разбира биологичната характеристика на индивида, жена или мъж, a под понятието   се разбира социалната роля, пооведение и дейности което определено общество приема за нормално за мъжа или за жената.

Така, че "gender" не е нищо повече от ролята която обществото предопределя за мъжа и жената и доста често това са отживели стереотипи, които допринасят за насилие срещу жените, неравенство при заплащането на равностойна трудова дейност, както и от насаденото предубеждение, че жената не е подходяща за определена обществена роля просто поради причината, че е... жена!!!!!!?

Това не означава, че Истамбулската конференция се противопоставя на традиционни ценности, нито задължава жените да променят мисленето си за това как виждат себе си в семейството. Решенията от тази конференция целят да помогнат на страните участнички заедно да направят опит да се преборят с остарели стереотипи, които допринасят за насилието над жените, някои от които посочих по-горе, като в образователната система се включат материали които да посочат на децата, че момичетата не са задължени като пораснат да заемата полагаемата им се роля на домашни прислужнички, а съпрузите им да висят по кръчмите и да се наслаждават на голите бедра на пищни чалгаджийки.

Целта е още от ранна образователна възраст да възпитаме поколение, което да не бъде ограничено от остарелите догма за ролята на жената в обществото, а да дадем възможност на младите момичета сами да решата как да построят живота и семейството си, който избора да бъде респектиран от мъжката част на населението в страните участнички.

Истамбулската конференция НЕ налага на подписалите страни да въвеждат материали за сексуална култура образователната система, НИТО налага въвеждане материали за сексуална ориентация, НИТО пък налага признаване понятието за така нареченият "трети пол", НИТО пък им налагат някакви правни задължения да признават статус "бегълец" за такива хора.

Тези които твърдят, че държавите са задължени да го правят са лъжци и манипулатори, а тези които се хващат на въдицата на тези лъжи са наивни глупци, които не четат клаузите на конференцията в оригинал, а разчитата не фалшифи интерпретеции като тази от "светия" Синод на бившата ДС агентура от Българската Православна Църква и про-руските тролчета по социалните мрежи, коит всяески се стремят да отделята България от цивилизованите европейски народи и да ни натирят в евразийски Путистан.

Ще посоча за пример как в Русия "разрешиха" въпроса с насилието срещу жените - след коронацията на Владимир Путин руската икономика се срина, руската рубла девалвира и населението загуби покупателната си възможното поради факта, че цените на най-насъщните храни стремглаво нарастнаха. Руския народ изпадна във все по-дълбока мизерия, което породи масов алкохолизъм, наркомания и проституция във всички възрастови групи, а това най-драматично засегна младите. (по статистически данни)

Липсата на перспектива за достоен живот сред населението на Руската Федерация рязко значително повиши нивото на престъпленията и бруталните убийства там (по статистическите данни) което принуди масова емиграция на младите руснаци (над 350,000 ежегодно напускат РФ след като Путин и КГБ наложиха олигархичните си мрежи), а немотията предизвика вълни от домашно насилие срещу жените.

Според законите на РФ домашното до скоро насилие се преследваши и наказваше със затвор, но поради зачестилите оплаквания на жени бити и изнацилени от пияните си съпрузи органите на реда не можеха да се справят с тези криминални престъпление. Решението на Путин беше следното - вместо да се образува следствие и да се разследва домашния насилник, той реши местния милиционер да решава въпроса по бързата процедура и да налага на бляда мужчин парична глоба, което ще рече вместо да накаже престъпника руското правителство накзава цялто семейства заедно с децата срещу насилието от страна на бащата. За да не обременява съдебните органи Путин успя значително да намали броя на оплакващите се жени, защото вместо да лишат децата си от хляб на масата като плащат глоба на държавата, че са били бити от пияния си съпруг, много от пострадалите руски жени предпочетоха да стиснат зъби и прикрият синините за да могат да нахранят семейството си. Мъдурковците у нас са очаровани решението на Путин, което накара насилената руска жена да си мълчи!

И нека се върнам в псевдо-демократична България. У нас женският пол заема 51,7% от населението на България, т.е. жените съставляват по-голямата част от населението на страната и нормално е да се помисл, че поради изберателния принцип женския вот преобладава над мъжкия и международни спогодби с насока за защита на основните им човешки права би следвало да се приат, както и факта че България членува както в ООН така и в ЕС, коието не противоречи на Конституцията, а точно те са движещите сили за организиране на Истамбулската конференция.

Да ама не, малобройните (процентно от общия брой на населението) мъдурковци в България отново намериха начин да пробутата тезата на останалото мъжко население в "правото" им да бият, изнасилват и безнаказано се гаврят с основните човешките права за равноправие в обществото за българската баба, майка, съпруга, приятелка, колежка и момиче, като засипаха медиите и социалните мрежи с лъжливи интерпретации за целите на Истамбулската конференция от 2018 г.

Запитахте ли си защо след като първаночално одобриха целите на Истамбулската конференция Българската Православна Църква, БСП/БКП се отметнаха и решиха да се опълчат срещу нея?

Нека се върнем малко назад в годините на Народнаста Република България, която под прякото ръководство на БКП се бореше за правата не жените и организираше повсеместни празненства на работническите колективи в страната за прословутия 8-ми Март. 8-ми Март започва да се празнува от жените в капиталистическия запад, в последствие се налага и в окупираните от СССР територии - защита правата на жените. Самия факт посочва че както западния свят, така и след въвеждането на совецката догма се признава факта, че жените са поставени да живеят в несправедлив обществен ред, в който ръководната функция е иззета от мъжете.

Българската Православна Църква също изразяваше одобрително отношение спрямо 8-ми Март, а българските мъже заемаха почетно място при пищните осмомартенски банкето организирани в цялата страна, което беше неуспорим факт, че българския мъж разбира че жената е несправедливо поставена в неравноправно общество... но просто не знаеше как да го промени, освен че се напиваше като руски бляд на осмомартенските празници.

И ето зададе се Истамбулската конференция, която излезе се предложения да се усили образователното ниво сред обществото така, че малките момиченца да растат без догмите които им налагат отживелите традиции, за да могат да се реализират като пъноценни и равноправни граждани на България, а това е основна точка в БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!!

Да обаче мъдурковците (под стриктните указания на матушката им Россия, която всячески се стреми да ни отдели от всички цивилизовани международни спогодби - като стръвницата отделя яре от стадото) отново намериха начин да манипулират истината и успяха да пробутат лъжата, че принципите на Истамбулската конференция от 2018 г. противоречали на нашата Конституция за да отнемат възможността на младите българи да израстнат в по-равноправно общество от затънала в догматични безмислия и икономическо-политическа каша балканска държавица наречена (все още) България.

Сега очаквам мъдурковците да въведат законите на Путин, който дефакто забрани на жените да се оплакват от домашно насилие. На бугарския мъдурко много му харесва жизнения стандарт на руския бляд.

ПП: Раздай комката по случай победата и всяка жена в България да си знае гьола, професор Гиндев: "За Путину, Спасителят!"Гласувай:
0
01. elahikari - прочетох донякъде мъдурковското или анти - писание и спрях.
28.07 19:24
ВЪПРОС
Защо в прехвалената ви стамбул тойлет пейпър никъде не се защитава МАЙКАТА?
Майката не е ли жена?
Или и тя е мъдурко?

ВЪПРОС

За какъв чеп сравняваш насилието над жени в арабския свят напр. - обрязване на жени и трепане с камъни с насилието в българското общество, в което общо взето жената е равна че и по равна от мъжа?

ВЪПРОС
Защо да се приема новата джендърска конвенция като че ли няма стара конвенция за защита на жените?

много въпроси могат да бъдат зададени но един обобщава всичките -
авторът МЪДУРКО ЛИ Е ИЛИ ДЖЕНДЪР?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 46529
Постинги: 162
Коментари: 176
Гласове: 75
Архив
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031