Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2018 05:05 - Ето, си ви я, Пиарката ... дето сИди не, зад един успял мУш а зад цели двама, де факто/РРР/
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1715 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 17.07.2018 09:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                   ... ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ НА ГЕН. ДЕСИ

После се питайте, що в Сърбия повече били китайските инвестиции.

То иначе чуждите инвестиции ни били заробвали ама не и китайските, и руските, и тук е момента да питаме, за туй ли на некои им се лезиме!?




Ядосаха ли Китай тайните знаци с език на Деси Радева? image

Какви знаци дава Радева с езика си?

 

Светослав Пинтев

Случва се, разбира се, фотографите да хванат някого в неудобна поза. Да си мигнал с очи за част от секундата, а на фотоса да изглежда, че хъркаш здраво. На всекиго се е случвало. Даже и на монарсите.  Друг е въпросът, че те си имат придворни фотографи и не допускат други да припарят до персоната им, за да я фотографират.
  Случва се също човек да си покаже неволно езика, а апаратът да  го увековечи  по този нелеп начин. Особено неприятно е това, ако си на върха на една държавна и те изтипосат на такова

кадро от официално събитие

  Гадно племе са „папараците“, няма да се покажат политкоректни и да скрият точно този кадър вдън земя.  Добре, че у нас истински папараци няма,но се случва някой да улови момента и да се похвали.  Човещинка е.
 Дори да не си точно на върха, а да си жената на този на върха, пак е конфузно. Я си представете Мелания Тръмп да се изплези на краля на Саудитска Арабия или кралицата на Йордания на  съпруга на Мелания. Айде,  в този случай Доналд може да реши, че е сексуален намек и да се зарадва даже. 
Но пък да му покаже езика си кралицата на Обединеното кралство…На американския президент имам предвид. Какъвто си е чувствителен егоцентрик, току виж  обявил война на Великобритания. Да реши примерно,че това е знак, че Нейно величество не признава отцепването на Америка и отхвърля Декларацията за независимост. Толкова е деликатна  тази работа, че вероятно в сериозните държави  има специални служители на протокола, които да обучават големците да си дължат езика зад зъбите. 
Та и Десислава   Радева трябва да си намери един такъв специалист.И да не разчита на това, че тя самата е била  пиар на ВВС. В родните армейски среди това може дори да се харесва, но те не определят етикета по света, слава Богу. 
Още повече, че в различните страни определени жестове могат да са голяма обида, както  например да си покажеш стъпалото в арабската култура.
За последно Десислава Радева беше увековечена на такъв кадър при срещата на българския държавен глава с премиера на Китай и съпругата му. Снимката вече се разпространява в глобалната мрежа, а зевзеци припомнят, че това не и е за първи път, на така наречената първа дама. Папараци са я хващали и друг път да си показва езика по време на официални срещи. 
Върхът на езика в китайската традиция е знак за елемента огън, това е зоната на сърцето и белите дробове, но това не е важно. По-важното е, че този обичай 

не се тачи много в бившата Поднебесна империя

Да си показваш езика се смята за крайно невъзпитано в  много държави, но пък в окупирания от Китай Тибет се приема за поздрав. Точно затова в Пекин не гледат с добро око на тази иначе симпатична традиция. 
 Ако срещата на Румен Радев и съпругата му беше с Далай Лама, друго щеше да е, но се случи да е с премиера на Китай. Ядец. 
Посветения на Тибет сборник разкази "Изплези си езика" на китайския писател-дисидент Ма Дзиен е забранен в Китай  и заклеймен като "вулгарна и неприлична книга, която позори образа на нашите тибетски сънародници". Заради нея той е принуден да напусне страната. 
Апропо, жителите на Тибет се поздравяват, като се плезят един на друг, за да покажат, че не са прероденият цар на Тибет с черен език. Само това остава Десислава Радева да е дала знак, че тя е този цар. Тогава ще ни гръмнат с АЕЦ „Белене“, да знаете.



А, коментарите са тук:

https://www.faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi/yadosaha-li-kitay-taynite-znatsi-s-ezik-na-desi-radeva

Идете и ИЗТРИЙТЕ И ТЯХ, ама ДРУГ ПЪТ жа стани!




Гласувай:
5



1. planinitenabulgaria - Специиалистите по езика преценяват качествата на клитора на жената.
17.07.2018 06:12
Вие не сте специалист и не забелязвате, че жената е в осмия си ден и хич не й е до разни посрещни-изпрати, а за дела по същество...
цитирай
2. getmans1 - . . . Май, че ще излезеш прав Бай Ко...
17.07.2018 09:14
... Май, че ще излезеш прав Бай Коста, ний простите селяни тез работи не ги разбираме и дет се вика в един виц, селяните таковат празни таквознанка :)))
Приятен ден!


planinitenabulgaria написа:
Вие не сте специалист и не забелязвате, че жената е в осмия си ден и хич не й е до разни посрещни-изпрати, а за дела по същество...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6072455
Постинги: 2742
Коментари: 26493
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031