Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2020 05:19 - кой празнува 9-ти май у нас?
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 1152 Коментари: 6 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През 2СВ балканският пудел на Хитлер, Борис Фердинандов, принуди България да обяви война на Амарика и Британия (може би най-голямата политическа грешка в българската история), но те не ни окупираха, окупира ни русия.

Най-подмолно в края на войната тази варварска империя на съветска русия нападна НЕУТРАЛНА България с която поддържаше добри дипломатически отношения през цялата 2СВ, ограби я, хвърли българската армия в безумни битки за да освобождава руската кочина Югославия, където загинаха над 25,000 български войници и офицери, и междувременно изби голяма част от българската интелигенция като превърна населението в полу-крепостни пролетарски мизерници, безправна тълпа сред която само на най-продажните, безморални и престъпни индивиди и техните семейства бяха селектирани и издигани на ръководни политически и икономически служби.

Преди 20 години съветска русия се гътна като болно животно в кланица, самозадуши се в собствените си лайна и България успя като че ли да се откъсне от убийствената и прегръдка, но изглежда само привидно. Страната ни вече 3 десетилетия продължава да се управлява от руски слуги, които от комунисти и ченгета от репресивните им служби чрез ограбените от народа ни пари отвориха пицарийки, мандри и т.н. и се обявиха за "капиталисти", от антихристи по заповед на поредния руски диктатор станаха вопиющи православни христиени, а горзните паментици на руските мародери по територията на страната свидетелстват за факта, че юздата на българската държава продължава да се дърпа от агентите на руската Империя.

8-ми Май е датата на която Европа празнува края на тази опустошителна война, но на 9-ти май, в ограбена, изнасилена и осакатена от съветска русия България само безродните русофилски курви празнуват делата мародерите на червената армия, тези които превърнаха цяла Източна Европа в концентрационен лагер и осакатиха живота на няколко поколения в десетки държави, там където стъпи миризливия руски бортуш. На стотиците грозни паметници на руските мародери из страната ни продължава най-нагло да се мъдри гнусната лъжа "освободител".

Разрушете фалшивите идоли хора, изминаха вече 30 години и правителството на (уж) НАТО-вска България продължава да се прави, че не забелязва грозните паметниците на руския окупатор. Задължете правителството да си изпълни заделженията и не гласувайте за партия или политик който не работи активно за отстраняването монументите на руските варвари - РАЗРУШЕТЕ ги!

image

Вгледайте се в снимката, тази символика може да съществува само в  държават в която поробеният не иска да живее свободен!





Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Мръсните руси, в съюз с чистите англосакси
09.05.2020 07:04
нападнали вероломно България, неутрална от цели 24 часа. Не ги е срам. Хвала на САЩ и Англия, които ни дариха бомбардировки и избухващите детски играчки, но великодушно не ни окупираха, щото случайно по това време ядяха немски пердах на няколко хиляди километра от нас. Хвала на добрите англосакси, който ни бомбардираха, но не ни окупираха! Хвала! И позор на мръсна Русия, която издейства да спрат бомбардировките с подлата цел ПОВЕЧЕ българи да се мъчат ЖИВИ под руска окупация. И бързо изтеглиха от България армията си, за да могат братята янки да се охарчат с 4 (четири) военни бази у нас. А русите, за да прикрият какви са ОКУПАТОРИ, подло нямаха бази у нас. Позор за подла Русия. И на всеки rusofil.!!!
цитирай
2. krumbelosvet - Слава на небесата,
09.05.2020 07:12
Днес не сме окупирани. Щото братята янки ни вардят с четири бази, изградени на ПОДАРЕНА земя, а не окупирана! Хвала на братята янки.
цитирай
3. krumbelosvet - Хвала
09.05.2020 07:13
Хвала на доблестния патриот, който в 5 часа сутринта е писал ода на бомбардировачите!
цитирай
4. eva666 - дядоо круме, балалайко,на 75год си!!
09.05.2020 10:45
ние, Не говорим тук, за руси, и янки...
говорим за Войните и Капитала, кои са сатанинските червени режими..кой ги поддържа, Кой направи и революциите..във Франция, после и в Царска Русия..
кога, ще ти дойде акъло в побелялата глава...
не си прави нерви..
НЕ схващащ "Играта",на задкулисието,което върти света..
нищо не казваш за .комунизма, и сталинизма М?
срамотаа...коментираш примитивно, тук там от ТВ, и СМИ..)

ние ,знаем ,Кои са заробили България,Същите ,са заробили
и Америка,и Германия,и Русия...и Китай..и Африка
отивай да четеш, или,най добре,излез в дъългаа почивка))
аз,Юлия
цитирай
5. bojil - Какви пицарийки и мандри ще отворят ...
09.05.2020 10:53
Какви пицарийки и мандри ще отворят тез кретени,след като нищо не работят- те отвориха холдинги, хазарти, бензиностанции и банки, които да фалират!
цитирай
6. krumbelosvet - Драга Ева-Юлия
09.05.2020 17:20
Вижте заглавието на постинга на известния ултра-русофоб и антиком Божил. Не язе, а он, О Н, Божил НЕ ЗНАЕ, че янките са най-поробената нация, оти частна банка им печати НАЦИОНАЛНАТА валута, и ги управлява в СВОЙ ЧАСТЕН интерес, без да е ЛЕГИТИМНО ИЗБРАНА. Президентските им избори са шоу за измама на публиката.
Не учи батко си, мила Юлия, ами попрочети нещичко от мене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 154287
Постинги: 199
Коментари: 390
Гласове: 275
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930