Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2020 23:28 - По заповед на русия русофилите предадоха и обесиха Левски
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 752 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди да окупира Балканите руската Империя е поготвила почвата, като целенасочено е подпомагала избиването на "българските юнаци", плащала е на руски агенти (рубладжии, днес се подвизават като русофили) за да саботират движението за националното ни освобождение. русия никога не е имала намерение да освобождава българите и това се вижда от редица руски и международни дипломатически документи от онова време, както и от заявления на историци от руската Академия на Науките.

руско-Турските войни на Балканите са се водили с цел русия да окупира населените с българи земи и да си ги присвои, а военни организации от българското население са се явявали като пречка на териториалните мераци на руския империализъм, особено когато те са пледирали за възстановяване на българската държава като независима "чиста и свята Република", а не като монархия.

Истинското освобождение на България настъпва едва когато българските революционери, като Стефан Стамболов, Захари Стоянов  др. родолюбци успяват да изритат крадливата задница на руския окупатор от земите български, а като компенсация българите са били принудени да заплатят на руските окупационни хищници десетки тонове злато. За независимостта на Българския народ от руските империалисти не малка роля е изиграла и подкрепата на западна Европа, която се противопоставя на споразумението между русия и Отоманската империя населените с българи земи да станат собственост на русия, особено важно за изграждането на нова България се е оказало завръщането от емиграция на редица български емигранти - интелектуалци, имотни и влиятелни хора по родните си места.

Мръсните кюлоти на руската политика по отношение на България позорно падат след като дипломатическата архива от руското консулство в Русе попадат в ръцете на българские премиер Димитър Петков, опълченец загубил ръката си по време на боевета на Шипка, който ги публикива за да докаже че на Сан Стефанското споразумение с Османската империя подла русия се е опитала да си присвои земите на българите под формата на руско-Дунавска област. По време на Съединението, същата тази подла русия насъсква съседите ни, включително и Отоманската империя да ни нападнат, нападат ни само руските гъзоблизци от Сърбия и биват позорно разбити от българската армия. Искам да упомена, че след Съединението се е наблюдавал едни изключително важен период за осъзнаването ни като самостоятелен народ - руските слуги, рубладжиите масово са се отказвали да сътрудничат на руската агентура в България след като са осъзнали истинските цели на тази варварска империя, настъпил е един кратък период в нашата история когаро дори рсукия башибозук, русофилите, са осъзнали че не русия а България е тяхната родина.

Подготовката за руската окупация на населените с българи земи са описани ог Г.С Раковски - на няколко пъти руските войски пресичат Дунава, опожаряват населените места и набързо отстъпват, което е съпроводено с репресии от Отоманската администрация,  в резултат най-активните българи са били избивани, друга част принудени да емигрират. При самото си оттегляне руските войски са отвличали хиляди български семейства, които са били продавани като роби на руските робски пазари. (това са свидетелства оставени ни от Раковски, Ботев, Захари Стоянов и други български революционери).

рУското правителство активно е спонсорирало четническото движение поради причината, че всяка чета е обричала на смърт голяма част от най-активните свободолюбиви българи, както и техните помагачи. Ярък пример за подмолната руска политика е финансовата помощ давана на наивника Филип Тотю за да кръстосва с оръжие българските земи, резултата от които е бил пагубен за българите в цели райони.

Левски е осъзнал, че четническото движение е пагубно за българската свобода и е разбирал подмолната роля на русия, която го е спонсорирала. Освен това Левски е бил РЕПУБЛИКАНЕЦ, което означава че е виждал бъдеща България като РЕПУБЛИКА, като иронично е напомнял на наивните български хайдути, че в самата русия републиканците са били системно избивани.

Поради тази причина Левски е заявявал, че не желае тук руска намеса ( "мръсния руски ботуш") по българските земи, а също е заявявал, че "който ни осводоби той ще ни пороби", той е посветили живота си в изграждането на огромна мрежа от революционни комитети и е разобличавал и прогонвал руските агенти които са опитвали дс спъват работите на Комитета.

рУското правителство е виждало в Левски огромна спънка за окупационите си цели, не само за републиканските му убеждения но затова, че се е борил за НЕЗАВИСИМА България, а не попаднала под ново, този пут руско иго. Българските революционери добре са осъзнавали, че русия е потисническа империя в която населението е било продавано като животни на робските пазари. (с обяви от руски вестници Захари Стоянов описва цената на руски крепостници, продавани на пазара заедно с домашните животни на государя).

За да отстрани Левски руският дипломат граф игнатиев (този руски изрод продължава да се слави от русофилския башибозук у нас) натоварва мрежата от руска агентура, рубладжийски измекяри, да предадат Апостола на Свободата и османската полиция го залавя, но се колабае какво да прави с него след като няма доказателства за вина. Изродът иГнатиев настоява пред отоманските власти, че Левски е опасен човек и трябва да бъде обесени за да предостави необходимите доказателства руското разузнаване нарежда на русофилския си слуга Любен Каравелов да предаде документите на БРЦК, които биват надлежно изпратени в торба.

За бъде сигурно, че присъдата на Левски ще бъде смърт руският изрод граф игнатиев уреждат включването в съда на няколко продажни българи, руски блюдолизец (русофили по ново му) които настояват за осъждане на смърт. В последствие при окупацията на България от Русия княз Дондуков назначава един от тези русофилски мизерабли за член на висшия съдебен състав.

Българската история е изпъстрена с убийства на видни български родолюбци по поръчка на руското правителство, не само Левски, но защо като народ ние не накажем руските мекерета (русофилите) за подмолната им дейност в позла грабителските интереси на руската империя?

руската империя и по-късно в най-извратената и форма, СССР е осакатявала многократно България, насъсквала съседите ни да грабят земите ни, а след като обезбългари населението в Македония и откъсна тези българи от нас и ги предаде на сръбските варвари, днес продължава активно да насъсква сепаратистите у нас под формата на тракедонизма и помакизма, и ако не ги запрем тези предатели по примера на македонизма вещаят злокобно бъдеще на Българската държава.

ПП: Ще ви припомня написаното от руски историк и дипломат Алексей Татищев преди около 130 години: "Цел на нашите усилия трябва да бъде не "целокупна" България, а разделяне даже на днешното княжество между неговите съседи: румънци, сърби и гърци, с изключение на широката полоса около Черно Море, която русия може да настоява да остави за себе си. С други думи, ние сме в правото си да постъпим с България...така както постъпихме с Полша, да я разчленим, разграбим, да я изтрием от лицето на земята, за наказание на всички племена населяващи Изтока..."

Масовото заселване на руснаци по българското Черномори през последните 25 години предвещава само едно - поредната фаза за изпълнение вековната стратегическата цел на русия "Черно Море да стане вътрешно море на русия" вече започна, този пут на дръвника е застанала България. (Застанала, защото ние като бълари не правим нищо за да предотвратим пъклената цел на руските варвари, които чрез подставените си рубладжийски главатари, открити (БСП, ДПС, Атака, ВМРО) и прикрити (СДС, ДСБ, НДСВ, ГЕРБ) не само, че не правят нищо да предотвратят руската оинвазия, но ги подпомагат чрез подаряване на българско гражданство под фалшивия притекст за "български корени" и укриване на истинския брой на руските/съветски пришълци чийто брой отдавна надхвърли 350,000 и масово се размножават.

Българи, събудете се, ако продължавате да мълчите по този въпрос децата на руските новозаселници в България (след 1990 г.) един ден ще режат главите на вашите деца и внуци когато руските десантни части дебаркират във Варна. Новозаселените руснаци не са тези руснаци които потърсиха родина в лицето на България по време на болшевишките кланета в СССР, тези са троянския кон на руската завоевателна политика в България. Изгонете руснаците от тук докато не е станало късно, след 1990 г. те са дошли на наша територия с фалшиви документи. Български корени тряба да се докажат единствено чрез генетичен тест, както на вече придобилите българско граждантво, така и на всеки новомераклия за български паспорт от русия или бившите републики на ссср.


Тагове:   левски,


Гласувай:
4



1. anonimapokrifoff - Главната вина за обесването на Л...
18.02.2020 23:34
Главната вина за обесването на Левски носи граф Игнатиев.
А тук в блога има отвратителна путинска въшка на име чолаков, която мечтае тиранинът путин да завладее и нас.
цитирай
2. anonimapokrifoff - Тая мърша е платен путински трол, ...
18.02.2020 23:36
Тая мърша е платен путински трол, изгонен от ФБ, но търпян тук да ръси отровата си.
цитирай
3. ok3223 - гАДИНО НЕГРАМОТНА... ТЕ
19.02.2020 12:25
ТААКИВА КАТО ТЕБ СА ЗА ТЕПАНЕ...
ЗАЩОТО ЛЪЖАТ НАРОДА ПОДЛО И НЕГРАМОТНО. РАЗЧИТАТ НА НЕОСВЕДОМЕНОСТТА НА ХОРАТА, НЕЗНАНИЕТО, ЗА ДА ЛЪЖАТ И МАЖАТ...МОШЕНИЦИ, БОГАТО ПЛАТЕНИ ОТ ЦРУ И АМЕРИКАНСКАТА ФОНДАЦИЯ, "АМЕР... ЗА БЪЛГАРИЯ".
С ТЕЗИ ЮДИНСКИ ПАРИ ЮДА КАТО ТЕБ СИ ЖИВУРКА ОХОЛНО И БОГАТО.

ЛЕВСКИ ГО БЕСЯТ, ЗАЩОТО ПРИ ОПИТА ДА ОБЕРЕ ЛОВЕШКИЯТ ЧОРБАДЖИЯ. СЛУГАТА НА ЧОРБАДЖИЯТА И ПАЗАЧ ГО ВИЖДА И ХВАЩА... И ДЪРЖИ ЯКО. КАТО ВИКА ЗА ПОМОЩ ....СЪСЕДИТЕ ПРИТИЧВАТ, ПОЧВАТ ДА СЕ СЪБИРАТ... ЗА ДА ИЗБЯГА ЛЕВСИ ВАДИ КАМАТА, УБИВА СЛУГАТА ... И ПОБЯГВА.
СЪСЕДИТЕ ОБАЖДАТ НА ТУРЦИТЕ. ТЕ БЛОКИРАТ БЪРЗО ПЪТИЩАТА И НА КЪКРИНСКОТО ХАНЧЕ ХВАЩАТ И АРЕСТУВАТ ЛЕВСКИ КАТО УБИЕЦ НА СЛУГАТА И КРАДЕЦ.
НА ДРУГИЯТ ДЕН С НЯКОЛКО ТУРСКИ ПОЛИЦАИ ГО ПРАЩАТ В СОФИЯ. КОЯТО БИЛА ОБЛАСТЕН И СЪДЕБЕН АДМИНИСТРАТИВЕН ЦЕНТЪР...
ОБЛАСТНИЯТ СЪД СЪСТОЯЩ СЕ ОТ НЯКОЛКО ТУРСКИ И ДВАМА БЪЛГАРСКИ СЪДИИ, СЕ СЪБИРА НА ЗАСЕДАНИЕ И ПРЕД ЯСНИЯТ ФАКТ... ЧЕ ПРИ ОПИТ ЗА КРАЖБА Е УБИЛ И СЛУГАТА.
КОЕТО СВИДЕТЕЛИТЕ ДОКАЗВАТ.
ЕДИНОДУШНО, СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ НА ТУРСКАТА ДЪРЖАВА И КОРАНА ...
ЗАЕДНО С ДВАМАТА БЪЛГАРСКИ СЪДИИ ЧРЕЗ ЯВНО ГЛАСУВАНЕ СЪДЪТ ОСЪЖДА ЛЕВСКИ. КАТО ДОКАЗАН КРАДЕЦ И УБИЕЦ ... НА СМЪРТ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ.
ЗА ТОВА, ЧЕ ЛЕВСКИ Е БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕР И КОМИТА И АКТИВЕН БОРЕЦ, БУНТОВНИК, БОРЕЩ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО,... И ДУМА НЕ Е СТАНАЛО.
НЕ СЕ Е И СПОМЕНАЛО НА ПРОЦЕСА НАРОЧНО ОТ ТУРЦИТЕ. КОИТО СА РАЗБРАЛИ КОЙ Е ЛЕВСКИ. ЗА ДА ПАРИРАТ РЕАКЦИЯТА НА РУСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРЕСТАВИТЕЛИ И ТЕХНИТЕ ПОСОЛСТВА.
КОЙ ЩЕ СЕ ЗАСТЪПИ ОТКРИТО И ЯВНО ЗА ЕДИН ОТЯВЛЕН, ХВАНАТ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО КРАДЕЦ И УБИЕЦ, КАКЪВТО СЛЕД ОТКРИТИЯТ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС СЕ Е ДОКАЗАЛО ЧЕ Е ВАСИЛ ЛЕВСКИ .... НИКОЙ НЕ Е ПОСМЯЛ.
НИТО ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО В ЦАРИГРАД,НИТО ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОСОЛСТВА СЕ Е ОБАДИЛ НЯКОЙ.
И СЛЕД ТРИ ДНИ, НА ЕДИН ОТ ПЛОЩАДИТЕ В СОФИЯ ПРИ РЕХАВА ПУБЛИКА... ПАЛАЧЪТ ТУРЧИН БЕСИ, ОБЕСВА ЛЕВСКИ, КАТО ДОКАЗАН КРАДЕЦ И УБИЕЦ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 154158
Постинги: 199
Коментари: 390
Гласове: 275
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930