Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05 17:44 - Великият Ал и милиционера отрезвител
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 221 Коментари: 9 Гласове:
2Спомням си началото на 90-те години на миналия век, когато Великият Алхимик не беше още велик, той беше обикновен СеДеСар, трубадур на ДС агентурата, която КГБ офицера Андрей Луканов натовари с шумното прокламиране на фразата "Демокрацията дойде!" във всички кътчета на Народна(?) Республика Болгария... и заизригнаха едни патосни митинги на СДС ум да ти зайде!

Стотици хиляди доносници на ДС бяха извозвани с безплатен транспорт от новопоявилите се частни фирмички за превоз на ДС ченгета като Кеворк Кеворкян, струпваха се пред трибуните на нарочените лично от Луканов оратори, които храбро заклеймяваха комунизъма с неистови крясъци "Комунисти, ще ви счупим главите със сопи както вие правихте с нас!"... картината беше комична, разиграваха поговорката "Лъжеца вика дръжте крадеца", такъв беше сценарият по който се разви "демократизирането" на България, написан от КГБ, официално приет от слугите им на Юлския Пленум на БКП и достолепно изпълнен от агентите на ДС чрез техните 1 200 000 регистрирани в ДС доносници, повтарям през 1989 г. над ЕДИН МИЛИОН и ДВЕСТА ХИЛЯДИ русофилска паплач бе официално регистрирана в службите на ДС като "доносник"!

Куманиските Велислава Дърева, Нинова също бяха активни СеДеСарки, заедно с останалите агенти на ДС, като Филип Димитров, мижитурката Желю Желев, Стоян Ганев, Иван Костов (КГБ), Надиту Михайлова, по-късно БКП вкараха в "демократичната" игра по оплячкосване на България КГБ агент Симо Борисов Ското_бурготински, и хиляди други занйни и незнайни чингиджийски черва които се проточиха по митингите на СДС след 1989 г., а на митингите по Черноморието активно се беше включило и алхимик Леончо.

През тези бурни години на алхимик Леончо и другарчето му bezistena им бяха подсказали вместо традиционното "еСеСеСеР" и "Вечна Дружда" на митингите на СДС да крещят "ЮуЕсЕй", ЮуЕсЕй" (без вечна дружба) и те крещяха. Крещяха толкова силно, че командирите от руския черноморски флот току посягаха към оръдията да отговорят на предизвикателството с артилеристки обстрел, защото смятаха, че американците вече са завладели русобляда България.

Наложи се руският консул да изпрати спешна депеша на един от митингите на СДС до алхимик Леончо да понамалят децибелите, защото активирал автоматичната защита на руската брегова охрана и алхимик Леончо спря да крещи, само яростно заразмахва американското знаменце, което агентите на ДС предвидливо бяха раздали на присъстващите доносници, а седесарчето bezistena от тоз момент на сетне започна да призовава Света Магдалена.

Изминаха години, перестройката навлезе в последната си фака, през която атеистичичния марксист-ленинист стана капиталист и вопиющ христиение (православен, също както Путин!), а понеже органите на ДС пропуснаха алхимик Леончо като раздаваха куфарчетата от Първите Частни Банки на БКП, за пролетарските маси останаха купища лайна от марскистко-ленинската демагогия, с които партийните секретарчета с десетилетия заливаха България, то алхимик Леончо взе решението да превърне лайната в злато.

И не само лайна, алхимик Леончо вече започна с опитите да превръне диаритични изблици от устана на Доналд Туск за траките в златни кюлчета. Туск е попрочел историческата секция на българското правителство, където най-позорно от няколко години се разпространява лъжата, че българите били траки, а до неотдавна там се ширеше другата лъжа, че българите били тюрки, които твърдения ДНК изледванията за българите безцеремонно отвхърлиха.

Леончо стана "велик" алхимик точно поради опитите му опровергае генетичните резултати и да превърне траките в деди на българския народ. За да осъзнаете безумната сила на Великия Ал ще посоча, че мащабните ДНК изследванията на населението на Балканите показаха, че българите имат едва 4% тракийски гени и са с най-ниско съдържание в сравнение с останалите балкански народи - румънците имат 4,5%, гърците 5%, албанците 6% тракийски гени, то този научен факт не разубеди блоговия алхимик Леончо и той продължава да изпълнява заветите на Коминтерна от 1934 г. където от Москва, след като по указ на сталин волжките българи бяха превърнати в "татари", спуснаха задачата до балканските комунисти да заменят народността "българи" с траки, македонци, помаци или добруджанци.

Докато в БЮРМ алхимик Миленко Неделковски от години се труди по македонисткото направление, то неговият камарад, СеДеСар-чето Леончо, познат като "Великият Ал", неуморно се труди в историческата секция на блог.бг по задачата да превърне тракедонистките лайна на Коминтерна в златни накити, но засега от блоговите му изяви се стеле зловонието на паднал под пейката пиян руски бляд в морската градина на Варна след традиционните летни представления за стотиците хиляди ново-руски заселници, бъдещи донбасовци, завършващи с "Очи чёрные".

ПП: Дори милиционерчето Борн се опита да отрезви Великия Ал и "възхищението му от (политико-историческа диария на) Туск", като напомни, че както предшественика му "демократ" Лех Валвенса се оказа агент на КГБ, то и Доналд Туск с диарията която започна да се излива по адрес на нашият НАТО-вски партньор САЩ започна да подсказва, че също може да се окаже прикрита руска чибурашка, каквито са и българските по-новите ни външни представители - Бокова, Станишев, Надиту, Пръмова и останалите "демократически" апартатчици в пост-комунистическа България, които бяха активирани от срамните недра на болгарските и руски репресивни служби веднага след вътрешно партийния пуч на БКП през 1989 г.Гласувай:
2
01. apostapostoloff - 1 200 000 доносници и
17.05 18:15
1 000 000 партийни членове! Цяло чудо е, че все пак постигнахме нещичко- многопартийна система, пазарна икономика, свобода на предвижване, свободни избори, пълни магазини, финансова стабилност...

Оказа се, че всичките тези гадини не са били достатъчни...
цитирай
2. staler - Може ли дрисофила любезно да ни с...
17.05 18:42
Може ли дрисофила любезно да ни светне по подробно за тези мащабни балкански изследвания според които изглежда само на турците май им остава някакъв шанс да са с местен произход....
цитирай
3. leonleonovpom2 - Абе ти, какво търсищ в блога? Защо не ...
17.05 21:30
Ти бе, какво търсиш в блога? Защо не си в зоологическата градина!?
цитирай
4. troina - :))))) дядо Леоне, ти нали си уж Лъв, бе..ко се подпичкваш тук още..
18.05 13:32
leonleonovpom2 написа:
Ти бе, какво търсиш в блога? Защо не си в зоологическата градина!?

цитирай
5. leonleonovpom2 - Бабке раз/с/троена, тебе що те въ...
18.05 14:04
Бабке раз/с/троена тебе що те вълнува?
Да не би да си участвала в писането!? Не е изключено!
Или пък да не би да ти бъркам някъде?
Къде ти е шантавият проблем?
Не ,че ме интересува!
Интересен ми е интересът ти към мен Да, знам ,че си велика, особено като се видиш в огледалото
То, величието на огледалото се мери! Колкото е по-голямо огледалото, толкова си по велик!
цитирай
6. анонимен - Алхимиче, ти нямаш никакъв клас!
18.05 17:52
leonleonovpom2 написа:
Бабке раз/с/троена тебе що те вълнува?
Да не би да си участвала в писането!? Не е изключено!
Или пък да не би да ти бъркам някъде?
Къде ти е шантавият проблем?
Не ,че ме интересува!
Интересен ми е интересът ти към мен Да, знам ,че си велика, особено като се видиш в огледалото
То, величието на огледалото се мери! Колкото е по-голямо огледалото, толкова си по велик!


С погнуса чета как с просташкия си речник се нахвърляш върху една симпатична и интелигентна млада жена, която с нищо не е предизвикала твоето безобразно поведение.

А днес ти Леончо, от четене на древно-тракийска митология така си се вживял, че от обидния ти коментар личи, че очакваш тази млада и привлекателна дама, която съвсем добронамерено коментира в моя пост, трябва да те богопочита като разнася смижурения ти фалос из блога, а собствената ти жена (горката!) да бъде заклана заедно с магарето на дядо ти за да ги положат в гроба когато се споминеш.

Искам да те предупредя, че ако продължаваш да обиждаш тази жена и нежния пол като цяло ще те изхвърля най-безцеремонно от тук, моя пост не ти е любимата Россия!

@russofil
цитирай
7. leonleonovpom2 - Ти ли , анонимнико ме заплашваш?
22.05 11:24
Страхливец, дори и в собствения ти блог!
Което ясно показва, че си питомец на зоологическата градина, избягал! Временно!
Женището, което"обиждам" - ,да се държи като нормална жена! Има много в блога, да вземе пример от тях! С тези, които не са в ред се държа така!
И ти си от тяхната категория, затова ги защитаваш!
Без уважение и без това не си наясно с него!
цитирай
8. russofil - Отбих се до зоологическата градина Леончо
22.05 13:47
наблюдавах поведението на обитателите, но при нито един животински вид не забелязах просташко поведение като твоето към женския пол с което ти непрестанно парадираш бре чукундур!

@russofilцитирай
9. troina - дядо леоне,от Жени не разбираш/ нямаш опит, личи ти ква си сффирка
22.05 20:08
но и от блогуване толкоз чуваш..
какво ще кажеш, да ми се извиниш точно тук, и сега,
заради твоя „Алхимичен миризлив..„пост“.
и две думи са достатъчни..
благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 32485
Постинги: 127
Коментари: 112
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031