Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02 17:12 - Защо Русия направи така, че Левски да бъде обесен?
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди да окупира Балканите Русия е поготвила почвата като целенасочено е подпомагала избиването на "българските юнаци", като е пробутвала руски агенти (рубладжии, днес се подвизават като русофили) за да саботират движението за националното ни освобождение. Русия никога не е имала намерение да освобождава българите и това се вижда от редица руски и международни дипломатически документи от онова време, Руско-Турските войни на Балканите са се водили с цел Русия да окупира населените с българи земи и да си ги присвои.

Истинското освобождение на България настъпва едва когато българските революционери, като Стефан Стамболов, Захари Стоянов  др. изритват крадливата задница на руския окупатор от земите български, а българите са платили на руските хищници десетки тонове злато, не малка роля е изиграла и подкрепата на западна Европа за независимост на Българския народ, както и завръщането на редица български интелектуалци, имотни и влиятелни хора по родните си места.

Мръсните кюлоти на руската политика по отношение на България позорно падат по време на Съединението, когато Русия насъсква съседите ни, включително и Отоманската империя да ни нападнат, Напада ни са руските гъзоблизци от Сърбия, но биват разбитои от българската армия. Искам да упомена, че след Съединението се е наблюдавал едни изключително важен период за осъзнаването ни като самостоятелен народ - руските слуги, рубладжиите масово са се отказвали да сътрудничат на Русия след като са видяли истинските цели на тази варварска империя.

Подготовката за руската окупация на населените с българи земи са описани ог Г.С Раковски - на няколко пъти руските войски пресичат Дунава, опожаряват населените места и набързо отстъпват, което е съпроводено с репресии от Отоманската администрация,  в резултат най-активните българи са били избивани, друга част принудени да емигрират. При самото си оттегляне руските войски са отвличали хиляди български семейства, които са били продавани като роби на руските робски пазари. (това са свидетелства оставени ни от Раковски, Ботев, Захари Стоянов и други български революционври).

Руското правителство активно е спонсорирало четническото движение поради причината, че всяка чета е обричала на смърт голяма част от най-активните свободолюбиви българи, както и техните помагачи. Ярък пример за подмолната руска политика е финансовата помощ давана на наивника Филип Тотю за да кръстосва с оръжие българските земи, резултата от които е бил пагубен за българите в цели райони.

Левски е осъзнал, че четническото движение е пагубно за българската свобода и е разбирал подмолната роля на Русия, която го е спонсорирала. Освен това Левски е бил РЕПУБЛИКАНЕЦ, което означава че е виждал бъдеща България като РЕПУБЛИКА, като иронично е напомнял на наивните български хайдути, че самата Русия републиканците са системно избивани.

Поради тази причина Левски е заявявал, че не желае да види "мръсния руски ботуш" по българските земи, а също и че "който ни осводоби той ще ни пороби", като е поветили живота си в изграждането на огромна мрежа от революционни комитети и е разобличавал и прогонвал руските агенти (рубладжиите).

Руското правителство е виждало в Левски огромна спънка за окупационите си цели, не само за републиканските му убеждения но затова, че се е борил за НЕЗАВИСИМА България, а не попаднала под Руско иго, потисническа империя в която населението е било продавано като животни на робските пазари. (с обяви от руски вестници Захари Стоянов описва цената на руски крепостници, продавани на пазара заедно с домашните животни на государя).

За да отстрани Левски руския дипломат Граф Игнатиев настоява пред отоманските власти, че той е опасен човек и трябва да бъде обесен. Отоманското правителство първоначално е отказало поради липса на доказателства. За да предостави доказателства руското разузнаване нарежда на русофилски си слуга Любен Каравелов, който предава торба с документи на БРЦК, които оличават дейността на Левски.

За бъде сигурно, че присъдата на Левски ще бъде смърт граф Игнатиев уреждат включването в съда на няколко продажни българи, руски иблюдолизец (русофили по ново му) които настояват за осъждане на смърт. В последствие при окупацията на България от Русия княз Дондуков назначава един от тези руски агенти (русофили) за член на висшия съдебен състав.

Българската история е изпъстрена с убийства на видни български родолюбци по поръчка на руското правителство, не само Левски но защо като народ ние не накажем руските мекерета (русофилите) за подмолната им дейсност в позла грабителските интереси на Руската империя?

Днес България е Република на която ДС/КГБ агентите от "светия" синод през 2015 в нарушение на Конституциата назначиха за "цар на Републиката" мазния руски агент, влечугото Симо (Дървосекача) Борисов, който беше докаран от Мадрид по заповед на Кремъл в изпълнение "перестройката" на комунистическите престъпници и руски слуги от БКП/БСП, т.е. НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

 Русия/СССР е осакатявала многократно България, насъсквала съседите ни да грабят земите ни, а след като обезбългари населението в Македония и откъсна тези българи от нас и ги предаде на сръбските варвари, днес продължава активно да насъсква сепаратистите у нас под формата на тракедонизма и помакизма, и ако не ги запрем тези предатели по примера на македонизма вещаят злокобно бъдеще на Българската държава.

За да се осъзнаем като народ крайно време е да прочетем историята като БЪЛГАРИ и жестоко да накажам руските слуги (русофилите), особено тези които се представят за "националисти", "патриоти" и тем подобни "родолюбци" като в деня на обесването на великия български патриот Левски всички тези дръзнали да развеят знамето на крадлива Русия, да бъдат наредени пред лобното място на Апостола и да получат по 100 тояги на голо за подмолната си деятелност срещу български народ.Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 49009
Постинги: 163
Коментари: 177
Гласове: 75
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31