Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2017 19:22 - Книгата "От миналото на руската дипломация", 1890 г.
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 400 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В края съм посочил връзка към сайт от който можете да си свалите книгата в .pdf формат... :) ... но няма да пропусна възможността да ви дам един урок по българистика, защото на никого не е тайна, че днешните българи като народ са полу-грамотни за своята собствена история и произход, а "народ който не познава историята си е обречен на изчезване".

image

Ето началото на анотацията към книгата: "Книгата на С. Татишчев е една от класическите произведения на историята на руската дипломация, тя се основава на официални източници, дипломатически документи."

Обръщам ви внимание, че тази книга разкрива официалната политика на Русия към окупираните от руската армия населени с българи земи на Балканите през 1878 г. и съвсем не е лично становище "на руският империалист С. Татишчев", както хитричко се опита да го характеризира едно оторизирано ДС-седесарско активистче с отлични познания по руски език и първостранично блогърче с договорка за "дисидентски" изяви по медийните сайтове на ченгето Делян Пеевски, който спонсорира политическата деятелност у нас по заповед на началниците му от руските разузнавателни служби. Делянчо се явява наследник на друго КДС/КГБ ченге, Илийката Павлов, ако сте забравили в началото на "прехода" това отдавна умъртвено КГБ ченге ни го пробутваха като "шеф на Мултигруп", машината на татовата комунистическа номенклатура за ограбване на "преходна" България, но за нея ще дойде реч в отделен пост.

Официалната руска политика относно Балканите и по-специално България не се е променила през последните 200 години, крайната цел на която е завладяване на българското Черноморие, като остраналата част на българските земи се раздадат на съседите. За да постигне целите си Русия спонсорира различни форми на сепаратизъм, като създаде "македонски" народ, и забележете началните нагони на македонизма са били да доказват, че всички българи са македонци и наследници на Александър Македонски, македонистите отдавна смениха тактиката, а сега вече политици и историчари от БРЮМ ни заявяват, че ние бугарите сме азиатските номади от конницата на Аспарукх, завладели земите на дедите им и е време да си заминаваме обратно в Азия, там където официалната версия на Руската Академия на Науката отреди за произхода ни, и по която руска версия цяла плеяда от ДС агенти на БАН работи десетилетия (тези национални предатели все още са на издръжка и получават пенсии от нашите такси и данъци!).

Днес руската пропагандна машина набляга на тракедонизма, като от десетилетия чрез слугите си от БАН ни залива с фалшификата, че българите са наследници на древните траки (по подобие на ранния македонизъм) въпреки, че според генетичните изследвания нашия народ има най-малко следи от древното тракийско население, едва 4%, докато албанците например имат около 6%, а населението в днешна Гърция има 5%, но забележете там никой не претендира за "тракийски произход", само в България се пробутва този фалшификати и масовката започна от циганската принцеса Людмила Живкова, която похарчи милиарди български пари за да засипе българската история и археология с тракедонистки фалшификати. Така, че ако се чувствате българи и заявявате, че деди ви били древните траки вие волно или неволно се присъединявате към антибългарския сепаратизъм, по подобие на македонизма и помакизма, спонсориран от руските разузнавателни служби, чиято цел е разцепление на народа български.

Русия от десетилетия започна създаването на "помашки народ", дори от бивши ДС агенти създаде политическа партия на помаците, паралелно с агентите от ДПС, която е руска направа, непрестанно сноват из Родопите да подстрекават тези нещастници да вдигат знамето на "свободата" и да пеят за Тамръшка република, а столицата на Тракийската долина град Пловдив е превърнат от бившата ДС агентура в столица на траките... само че не ми е ясно за къде са тръгнали пловдивските майнички/тракчета/, които с потракедончените си мозъци са обявили са своята "тракийска библия" фантасмагорията на слепеца Омира за измислицата "Троянската война", след като са издигнали паметник на окупатора Филип Македонски, за което мълчат кат "кумънист на разпит".

За майничките и любовта им към паметника на "Альошката" е ясно, този совецки мародер стърчи на най-видно място на града със седемте хълма, защото този пиян руски солдат им създаде тези "тракийска идентичност" с която пловдивските исторически неуки хайвани толкова много се гордеят днес, но защо са издигнали и паметник на душманина на древните траки Филип Македонски? (официалната версия за този паметничен позор в Пловдив е, че парите за паметника с винкелите на балканския завоевател Ф. Македонски им ги били отпуснали от Солунската община!?... ами ако ви отпуснат пари от Истанбулската община и паметник на Баязид Светкавицата ли ще издигнете на един от пловдивските хълмовете бре тракедонистки идиоти?)

Защо тези пловдивки хайвани не са издигнали паметници на тракийските царе, има цяла плеяда от имена на  древни тракийски владетели които са управлявали на Балканите, защо бре неразумни филибелисйки юроде след като руснаците ви направиха траки не издигате паметници на Ситалковци, Севтовци, Ситасовци, Реметалци, Котиси и т.н., а сте на набучили Филим Пакедонски на дългите винкели точно пред руското консулство, да не би майничките да са решили да присъединят Южна България към БЮРМ?... неведоми са пътищата на руското разузнаване, но посоката е ведома - разпалват див тракедонистки сепаратизъм и умело прилагат старата ромейска тактика "разделяй и владей".

Руските разузнавателни служби активно работят с правителсвата на Турция и Гърция, като по южните склонове на Родопите отдавна вече официално записват помаците като отделен народ, а българския им език го назовават "помашки език", по примера на друг южен бъларски диалект вече най-официално признат като "македонския език". Не случайно руските агенти, русофилските тракедонисти, ни пробутват лъжите за някакъв си древен "тракийски език" и древни "тракийска писменост", които дали началото на днешния български език и азбука, а един първостраничен етимологичен плазмодий се опитва да намери несъществуващи тракийски корени във всяка българака дума. Ако четете публикации на скопските историчари ще попаднете на същите тези нагли фалшификати, като македонистите от своя страна твърдят, че българската азбука била основана от древни писмени знаци от времето на Александър Македонски.

Тракедонизма и помакизма са в начална форма на сепаратизъм и следват стъпките на македонизма . Автора на този бясен антибългарски полит-исторически течения е един и същ, империалистическа Русия, като крадат и фалшифицират българската история по най-безобразен начин, а заплатените от българския натрод историци и археолози от БАН наливат масло в тази антибългарска капмания, къде с безмълвие, къде с многообразието на най-различни идиотски хипотези за произхода на народа ни, въпреки че световната историческа общност отдаван вече е отговорила на този въпрос, а генетиката опроверга бясния им пан-славизъм, пан-тюркизъм, и т.н. тези национални предатели продължават да засипват ошашавения български читател със славо-тщрко-монголо, а сека и древно тракийско минало.

Сепаратизма който Русия разпалва срещу българския народ не е от вчера, тази антибългарска тактика се прилага от руските агенти и слуги (рубладжии/русофили) още когато народа ни се намираше под османско иго, продължи след руската окупация през 1878 г. и се задълбочи след Октомврийския преврат през 1917 г. като сатрапа Ленин създава няй-голямата терористична организация в историята на човечеството нареена Коминтерн, като поставя задачата на балканските комунисти да разчленят българския народ чрез създаване на "македонска нация". Тази руска (СССР) тактика се доразвива от изрода Сталин, който през 1934 г. спуска заповедта на балканските коминтерновци да разчленят българския народ на македони, траки, помаци и добруджанци. Същият този изверг, Сталин на който се кланят днешните "социалисти" от БКП издава указ с който официално сменя името на волжките българи и ги назовава "татари", като руските слуги в България непрекъснато ни убеждават, че тези наши волжки събратя не били българи, но за русофила морални задръжки няма, тези отрепки и през трупа на родната си майка ще преминат за да могат да оближат задника на руския си государ.

На посочения сайт можете да прочетете редица документи свързани с руската/съветската външна и вътрешна политика. Русия/СССР/Русия е огромна империя и в исторически план не прави изключение с агресивното си поведение към своите съседи и с асимилационната политика към народите попаднали в рамките на империята и, но парадоксалното е защо народа ни допуснка да бъде унищожаван, унижаван и управляван от слугите на имперска Русия в България, русофилите под каквато и форма да се прекриват, та нали страната ни се намира в ЕС и НАТО, не е ли време да се възползуваме от "международното положение" и физически да отстраним тези предатели от всякакъв достъп до държавната и местна администрация за да престанат да ни ограбват чрез своите политически и мутро-икономически структури, да демонтираме руско-съветските монументи и да оставим бившите БКП и ДС номенклатурчици без пенсии, както сториха в други Източно европейски държави попаднали по игото на миризливия руски ботуш, а забогателите им през "прехода" фамилии да се разследват от прокуратурата (новата!)?

По долу е връзка към книгата, като ви предупреждавам, че когато посещавате руски сайт цялата информация от браузъра ви се записва и анализира от руските служби, като може да я използува за кражба, за шантаж спрямо вас, или да заразят компютъра ви с вируси и да го използуват като зомби за пропаганда на путинофилия. След като свалите файла сканирайте за вируси и не ползувайте "антивирусното" творение на руските блядове "Касперски", шефовете им са криминални престъпници!

 http://www.vixri.ru/?p=5205Гласувай:
3
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 48055
Постинги: 163
Коментари: 178
Гласове: 75
Архив
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930