Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05 22:18 - Експроприация на експроприаторите, 9-ти Септември 2017
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 153 Коментари: 0 Гласове:
0Ще ви предоставя една статистика, показана на картата/таблица, която нагледно доказва защо хората в Евразийски союз живеят най-щастливо в сравнении с другити икономически системи по света, и ся оказва главната причина е натрупанити капитали и за да ся предпазият пролетариите експлоатация е неотложно дело за днешна феодална Болгария. (Карл Маркс)


Другарят професор Е. Гиндев бе любезен да коментира показаната статистика и запитан защо в Евразийски союз насилението живеи по-кратко научното му обяснение беши, че капиталистити експлоататори дават религиозен опиум на работницити и селянити за да ги принуждават да живеят по-дълго за да ги експлоатират проклетити изедници.

Другарят вопиющ русофил Е. Гиндев обясни, че пинежи хората населяващи Евразийски союз не са материалисти, а живеят в едно най-справесливо идеалистично общество в което равенството и братството са гарантирани от Велика Русия, мъжкото население живеи безгрижно и умира рано защото не ся притиснява за судбата на децата си, понежи там хората са сигурни, че партията ще ся погрижи за семействата им, а не както при капиталистите експлоататори.

Продължителността на живота в България е малко по-висок от Евразйски союз и хората ся мъчат по-дълго, понежи тука позволихме на редица видни комунистиески фамилии и технити помагачи охранници от КДС да станат крупни банкери, латифундисти и лихвари, но положениито не ни е чак толкова зле колкото на насилението в загнилите капителистически держави.

Асистиращият философ Ж. Железов потверди заключенията на професор Гиндев и добави, че ако забелязвате в освободените дрежави от СССР през 2СВ, където сръчните и неуморни червеноармейци иззеха капиталити за да не експлоатира нас пролетариите, хората са по спокойни да напуснат този свят и да ся приселят при нашити русофилски вождови Ленин, Сталин и другарити Т. Живков и Г. Димитров, защото там цари истнинският комунизъм, за който така неуморно ся изтрудиха 4 поколения пролетарски труженици, работници, селяни и трудова интелигенция.

Другарити Гиндев и Железов ще предоставят на блогърскити русофили подробни инструкции от къде ще я започними експроприацията в съвременна Болгария, другарят Сргей Дмитриевич Станишев да побърза да ги похарча тези 50 милиона зелени гущерчета, които баща му другарят Станишев и Партията му дадоха, защото каквото остане ще бъде експропреирано и ще му сложим съквартиранти в апартаментчито му в София, той предпочитал двама здравеняци от ромски произход бъдат настанени в съседната стач.

За латифундисти като Цветелинка Бориславова и Симеончо Борисов Кобурготов другарят Железов предложи да ся отвори лагер Белине, да ся постави там за директор Тома Томов, имал наследствен опит и да ся постави като надзирател Киро Магарето, внук на известният надзирател от времиту на другарят Тодор Живков, той щял да ги превъзпита.

Списъците за подлежащи на експроприация в момента ся изготвят и на 9-ти Септември 2017 всички русофили да ся готвят за масова колективизация на насилението, ще има и врагове на народа които ще ся противопоставят, но с тях по бързата процедура, както беши едно времи при другарити вопиющи русофили Димитров, Коларов, Червенков, Югов и Живков.

Другари русофили, да ви е честита наближаващата 100 годинишнина от Великата Октомврийска Револция и ся гответи да започними експроприацията на капиталити в Болгария, за да възстановим равинството и братството коету възцари сред работницити и селянити след деветосептемрийската победа през 1944 г., пусть 2017 г. будет снова!Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 13792
Постинги: 56
Коментари: 74
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Май, 2017  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031