Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2018 13:45 - Химиотерапията е навредила на мозъка на Рут Бадър Гинсбург ... тя трябваше да бъде напомнена от публиката какво казва 14-то изменение
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Химиотерапията е навредила на мозъка на Рут Бадър Гинсбург ... тя трябваше да бъде напомнена от публиката какво казва 14-то изменение

10/07/2018 / От JD Heyes

image   https://www.newstarget.com/2018-10-07-chemotherapy-has-harmed-ruth-bader-ginsburg-brain.html?fbclid=IwAR09s-fDEQrGZzLZM-TLInqKJV43HCpbJuWMg_D7l6hQC_vNB_eOxJ9DFro

Тъй като безумната левица продължава да излъчва гнева си над номинирания за Върховния съд Брет Кавано , твърдейки, че е някак си "непригоден" за Върховния съд, защото няколко жени го обвиняват - без доказателство и потвърждение - за сексуално насилие, поне той има едно нещо текущото правосъдие на SCOTUS няма.

Неговия ум.

Обвинителите в Кавануг и тези, които са решили да ги повярват, са били възхвалявани дори от някои от настоящите му очевидци, че имат блестящ правен ум. Нещо повече, той е добре обучен в първоначалното намерение зад всяко изменение на Конституцията, и по-специално в Закона за правата. Той ще направи чудесно правосъдие, ако успее да преодолее левития глупост и да бъде потвърден.

Междувременно най-старият съд на най-висшия съд, много либералната Рут Бадър Гинсбърг, наистина показва възрастта и слабостта си, както се вижда по-рано тази година, когато забрави съдържанието на едно от най-важните промени в историята на нашата страна.

Както  съобщава The Daily Wire , Гинсбърг не можа да си спомни съдържанието на 14 -тата  поправка, когато говори на събиране на Националната партия на жените в края на август, изисквайки от члена на публиката да й предостави джобен екземпляр от Конституцията, нейната памет.

Инцидентът от 26 август е настъпил, когато Гингсбург бе помолен да обсъди изменението на равните права по време на среща в Националния паметник на жените "Белмонт-Пол".

"Значи вие сте написали няколко статии през годините за необходимостта от ЕРА ... и разбирате, разбира се, че ERA ще даде на Върховния съд по-сигурен отговор на своята подкрепа за равенство", каза Джил Морисън, изпълнителен директор на Закона за жените и публичната политика и Джорджтаунското юридическо училище.

- Но както споменахте, както като съдебен, така и по време на съда, всъщност сте построили прецедент в тази област - продължи Морисън. - Значи можеш ли да обясниш защо вярваш, че ERA все още е толкова необходима днес, както винаги?

85-годишният Гинсбърг започна да се разхожда за чантата си, дадена й от помощник, докато търси собственото си копие от Конституцията, за което твърди, че носи с нея. Но тя не можеше да излезе с нея.

В резултат на това негов зрител й предложи копие от нашия ръководен документ, така че тя може да е решение, което тя каза, е "проблем с 14 -ти  (свързано с това изменение.": Left казва Тръмп Скотус вземете Кавано не е квалифициран за висш съд, но KAGAN беше? )

Гледам:

Докато говореше на Националната женска партия на 26.06.18 г., член на аудиторията трябваше да даде на съдията на Върховния съд Рут Бадър Гинсбург копие от Конституцията, защото тя загуби нейната и не можа да си спомни какво е казал 14-та поправка.

Тед Круз запамети Конституцията като тийнейджър. pic.twitter.com/CCD9J2kLQR

- Райън Сааведра (@RealSaavedra), 5 октомври 2018 г.

 

Няма реален начин да се отървете от психически неподходящи съдии

Макар че е любима мишена на левицата, сентът Тед Крус, R-Тексас, напомни конституцията като тийнейджър, посочи Райън Сааведра от Daily Mail  .

Умствените й проблеми са резултат от "предпазната" химиотерапия, която тя преживя през 2009 г.  след операцията за рак на панкреаса през предходния месец?

Гинсбург, на 76 години, избра лечението поради високата смъртност, свързана с рака на панкреаса. Но както  съобщиха през февруари химиотерапията , тя даде "неудобно" интервю за "Попи Харлоу " на CNN , в което тя демонстрира "пълна невъзможност да събере мислите си и да формулира последователни отговори на въпросите на Харлоу".

Новият сайт отбеляза още:

Макар че може да е изкушаващо да напише несъгласуваността на Гинсбург и неспособността да формулира мислите си като опустошителни старини, ако човек изследва внимателно поведението си, става очевидно, че страда от това, което е известно като "хемомоз".

Каквато и да е причината, става очевидно, че в някакъв момент може да се наложи да бъде извадена от пейката, защото вече не демонстрира умствената способност да служи.

Има начин да го направите. Конституционният експерт и закон, проф. Джонатан Турли пише през 2005 г. , съдиите - както всички останали федерални съдии - могат да бъдат подтикнати, но това никога не се е случило. Така че, съдиите, дори тези, които се считат за "луди" и буквално психически небалансирани, се намират във Върховния съд, докато не се пенсионират или не умрат.

Прочетете повече за това как химиотерапията може да унищожи ума в Chemo.news .

 

 

Източниците включват:

DailyWire.com

JonathanTurley.org

Chemotherapy.news




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748931
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031